Zpracování osobních údajů – GDPR

Luxusn�­ vibr�¡tory R�¯�¾ov�½ slon

Jednatel a majitel Patrik Zapletal, Výškovice 444/14, Ostrava 70030, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 36801 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává níže vypsané osobní údaje.

Zpracování osobních údajů při běžném procházení stránek je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. poskytovatel analytických softwaru Google AnalyticsGoogle Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977

Jednotlivé body v GDPR dokumentu

Cookies

Samozřejmostí je využívání cookie pro lepší funkčnost stránek (funkčnost přihlašování, …) a relevantní reklamy. Více o souborech cookies. Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje, ale pouze vaší stopy, na základě nich jsme schopni vylepšovat obsah a rozvržení magazínu.

Používání souborů cookies můžete zrušit volbou v nastavení vašeho internetovém prohlížeče. Upozorňujeme ale na to, že při odmítnutí používání souborů cookies není vyloučeno, že nebudete moci plně využívat veškeré funkce naší webové stránky.

Komentáře u článků

Daná společnost (Jednatel a majitel, Patrik Zapletal) bude v případě odeslání komentáře u článků zpracovávat:

  • jméno a příjmení (Kvůli důvěryhodnosti)
  • e-mailovou adresu (Kvůli důvěryhodnosti a ke zpracování a chválení)
  • komentář (Obsah textu komentáře)
  • IP adresu (Kvůli ochraně a proti duplicitě)
  1. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku, bezpečnostia vložení komentáře.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce a rovněž kvůli nekalým praktikám a duplicitám.

  1. Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.
  2. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení, který se nachází ve spod každého našeho emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.

Kontaktní formulář

V případě odeslání kontaktního formuláře zpracovávat Vaši emailovou adresu a jméno zadané Vámi do formuláře.

  1. Emailová adresa a jméno budou zpracovány za účelem kontaktování autora zprávy ohledně odpovědi na jeho dotaz.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem za účelem identifikace a komunikace.
  4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání vaší e-mailové adresy.

E-mailing

Budeme zpracovávat vaši e-amilovou adresu pouze s vaším souhlasem, který udělíte při své registraci do e-mailingové rozesílky.

  1. Emailová adresa bude zpracována za účelem zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem
  4. Souhlas se lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.

Zabezpečení osobních údajů

Všechny sbírané osobní údaje jsou zašifrované (metodou bcrypt/MD5), administrátorské přístupy jsou zabezpečené silnými hesly (15 a více znaků), které v pravidelně měníme a dvoufázovým ověřením, spojení se serverem je šifrované přes https certifikát, stejně tak přístupy na server jsou chráněné přes GEO IP administrátorů.

Zpracování osobních údajů a vaše práva

Vezměte na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • máte možnost vždy data upravit, smazat nebo do nich nahlédnout,
  • na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
  • požádat o výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, máte vždy právo, pokud se Vám zdá, že je něco v nepořádku. Samozřejmě, že se snažíme vše konzultovat s právníky, proto budeme rády, když nás kontaktujete v případě nějakých problémů. Vždy se snažíme jakékoliv problémy řešit , co v nejkratší době.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti od 28.04.2018

�ervená mu�írna - Růžový slon